09 Ιουλ 2024

Η ISUZU περήφανος χορηγός του 6ου OCEANMAN Greece

Η ISUZU περήφανος χορηγός του 6ου OCEANMAN Greece

Για σχεδόν 400 κολυμβητές από 45 χώρες, τους συνοδούς εκείνων και όλους τους τυχερούς που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν με όλες τους τις αισθήσεις μια κολυμβητική πανδαισία στο παλιό Ενετικό Λιμάνι των Χανίων στις 22 και 23 Ιουνίου, η κολύμβηση Open Water και η μαγεία, ταυτίστηκαν στο όνομα του OCEANMAN Greece | Chania - Crete.

Ο Δήμος Χανίων, η Περιφέρεια Κρήτης και η OCEANMAN Greece, σε μια εξαιρετική/υποδειγματική συνέργεια, συνδιοργάνωσαν την υπέροχη εκδήλωση και έθεσαν τα Χανιά, στο επίκεντρο της παγκόσμιας κολύμβησης Open Water.

Κολυμβητές όλων των επιπέδων και ηλικιών, από όλες τις Ηπείρους του πλανήτη, προσήλθαν ενθουσιώδεις στα Χανιά το τριήμερο που πέρασε, με την επιθυμία να ζήσουν μια ξεχωριστή κολυμβητική αλλά και συνολική εμπειρία, προσθέτοντας νέες εικόνες και συναισθήματα στο βιογραφικό τους ανά τον κόσμο. Και το 6ο OCEANMAN Greece | Chania - Crete 2024, τους το προσέφερε και μάλιστα πάνω από κάθε προσδοκία τους.

Η Isuzu στάθηκε περήφανος χορηγός του Oceanman Greece Chania, υποστηρίζοντας ενεργά τη διοργάνωση και συμβάλλοντας στην επιτυχία της, με τα D-MAX σε ρόλο πρωταγωνιστή. Με την παρουσία της, η Isuzu έδειξε τη δέσμευσή της στον αθλητισμό και την ενίσχυση των τοπικών κοινοτήτων, προωθώντας το πνεύμα της ομαδικότητας και της αθλητικής αριστείας.