Νομική Σημείωση

Περιεχόμενο

Η ISUZU/Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσει την ορθότητα των πληροφοριών αυτού του site αλλά δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια αυτών ανά πάσα στιγμή. Φωτογραφίες, προδιαγραφές, τεχνικά χαρακτηριστικά τα οποία απεικονίζονται στο web site μπορεί να αφορούν μοντέλα που δεν εισάγονται στην ελληνική αγορά.

Η ISUZU/Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής προδιαγραφών, τεχνικών χαρακτηριστικών, εξοπλισμού, τιμών χωρίς προειδοποίηση.

Οι τιμές που παρουσιάζονται αφορούν ενδεικτικές τιμές λιανικής, και μπορεί να διαφέρουν από τις τιμές που παρέχει το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Εμπόρων και Επισκευαστών της ISUZU/Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ.

Καταχώρηση προσωπικών στοιχείων

Τα προσωπικά στοιχεία που καταχωρείτε μέσω του site της ISUZU/Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ θα αξιοποιηθούν για την καλύτερη ενημέρωσή σας. Η ISUZU/Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ σας υπόσχεται ότι δεν πρόκειται να τα παραχωρήσει σε τρίτους χωρίς τη δική σας συγκατάθεση.

Πνευματικά δικαιώματα

Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της ISUZU/Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο site μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του site χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση της ISUZU/Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ.

Εμπορικά Σήματα

Όλα τα εμπορικά σήματα, λογότυπα, σήματα υπηρεσιών που εμφανίζονται στο site αποτελούν ιδιοκτησία της ISUZU MOTORS LIMITED Ιαπωνίας ή τρίτων.