19 Ιουλ 2017

Πανευρωπαϊκό Συνέδριο ISUZU After Sales

Πανευρωπαϊκό Συνέδριο ISUZU After Sales

Από τις 12/7 ως τις 14/7, πάνω από 80 στελέχη της ISUZU, από 28 χώρες συγκεντρώθηκαν στην Αθήνα για να ενημερωθούν γύρω από τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις νέες πολιτικές που αφορούν τα προϊόντα του μεγαλύτερου κατασκευαστή κινητήρων diesel στον κόσμο! 

Η ISUZU, συνώνυμο της ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ στα 101 χρόνια ζωής της, επενδύει όλο και περισσότερο στο After Sales, την παροχή ολοκληρωμένων και υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μετά την πώληση, για να διατηρήσει ευχαριστημένους τους πελάτες της σε όλη την Ευρώπη.

Η διοργάνωση του συνεδρίου σχεδιάστηκε από τα στελέχη της ISUZU / ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ, που με ιστορία 95 ετών, κατάφερε να πραγματοποιήσει το συνέδριο με απόλυτη επιτυχία, και να δώσει και μια γεύση από την ιστορία της Ελλάδας, και τα πολιτιστικά δρώμενα της σύγχρονης Αθήνας.

Η επιλογή της Αθήνας για την πραγματοποίηση του συνεδρίου και η ανάθεση της διοργάνωσης του στην Ελληνική αντιπροσωπεία, αποτελεί αναγνώριση της σκληρής δουλειάς για την αναβάθμιση του επιπέδου υπηρεσιών που γίνετε μεθοδικά τα τελευταία χρόνια.

Η ISUZU αποδεικνύει την ισχυρή παρουσία της στην ευρωπαϊκή & ελληνική αγορά και η

Ελλάδα επιστρέφει στον "χάρτη" των σημαντικών επιχειρηματικών meeting points!