21 Φεβ 2017

Νέο ISUZU D-MAX. Το νέο πρότυπο στα pickups έρχεται.

Νέο ISUZU D-MAX. Το νέο πρότυπο στα pickups έρχεται.

Το νέο πρότυπο στα pickups, το νέο ανανεωμένο ISUZU D-MAX, έρχεται και στην Ελλάδα!

Συνδυάζει τη δραστήρια σπορ εμφάνιση και το φρέσκο ανανεωμένο design, με την τεχνολογική καινοτομία ISUZU, προσφέροντας κορυφαία ευελιξία και προσαρμοστικότητα, εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, υψηλή απόδοση και δύναμη και φυσικά την παροιμιώδη αντοχή υψηλής κλάσης που περιμένετε από ένα D-MAX.


Μερικά από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του νέου ISUZU D-MAX:


ΓΝΗΣΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ: νέος υπερ-αποδοτικός κινητήρας 1,9 λίτρων και 164 ίππων, εξοπλισμένος με τούρμπο μεταβλητής γεωμετρίας που δεν απαιτεί τη χρήση AdBlue!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ DNA: σκληροτράχηλο, δοκιμασμένο για εκατομμύρια χιλιόμετρα σε σκληρές συνθήκες χρήσης, στιβαρό κράτημα στο δρόμο και ισορροπία κάτω από διάφορες συνθήκες, με ή χωρίς φορτίο. Με τον νέο κινητήρα να αποδίδει πρακτικά επίπεδη ροπή, γνήσια εκτός δρόμου συμπεριφορά και κορυφαία ελκτική δύναμη 3,5 τόνων, το νέο ISUZU D-MAX επιβεβαιώνει τη φήμη του «πολυεργαλείου» του επαγγελματία.

ΑΝΕΣΗ: Εύκολα προσβάσιμες χρηστικές λειτουργίες, επανασχεδιασμένη καμπίνα με άνετη πρόσβαση και άπλετος χώρος επιβατών, νέα ανατομικά καθίσματα, πληθώρα αποθηκευτικών χώρων. Τεχνολογικά χαρακτηριστικά όπως η είσοδος και η εκκίνηση χωρίς κλειδί, ηχοσύστημα με 8 ηχεία, σύστημα πλοήγησης κ.ά., που προσφέρουν όλο τον σύγχρονο εξοπλισμό για μέγιστη άνεση οδηγού και επιβατών.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Πλήρης γκάμα ηλεκτρονικών συστημάτων όπως Hill Start Assist (HSA), Hill Descent Control (HDC), ABS, Electronic Brake force Distribution (EBD), Brake Assist (BA); νέα προβολικά φωτιστικά σώματα, στιβαρή υψηλής ακαμψίας καμπίνα, εμπρόσθιο τμήμα που απορροφά την ενέργεια, μπάρες προστασίας από πλαϊνές συγκρούσεις, έξι αερόσακοι και ζώνες με προεντατήρες και περιοριστές. Γιατί για την ISUZU, η ασφάλεια ήταν πάντα προτεραιότητα.

ΠΟΛΥΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ: Επιλογή μεταξύ τριών τύπων D-MAX - μονής, επιμηκυμένης και διπλής καμπίνας - που επιτρέπουν να επιλέξετε το συνδυασμό διάταξης καθισμάτων και φορτίου που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες της δουλειάς σας. Οι εκδόσεις με κίνηση στους τέσσερις τροχούς μπορούν να φτάσουν οπουδήποτε, με κορυφαία εκτός δρόμου ικανότητα και δυνατότητα εμπλοκής της τετρακίνησης εν κινήσει.

Με όλα αυτά, το νέο ISUZU D-MAX αποτελεί το νέο πρότυπο στα pickups, έτσι ακριβώς όπως το φανταστήκατε!

Συνδεθείτε και με τη σελίδα μας στο facebook, με νέα και πληροφορίες για το νέο ISUZU D-MAX.

ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ