isuzu header

isuzu trucks

isuzu buses

η ιστορία μας

Έχοντας ως κληρονομιά την ιστορία, την τεχνολογία και το πνεύμα της, η ISUZU συνεχίζει να πρωτοπορεί από το 1916 μέχρι και σήμερα όντας η μακροβιότερη Ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία. Είναι επίσης, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής κινητήρων diesel για διάφορες εφαρμογές έχοντας μέχρι στιγμής, κατασκευάσει πάνω από 23 εκατομμύρια κινητήρες για επαγγελματικά οχήματα. Οι κινητήρες diesel της ISUZU επιλέγονται από πολλούς, υψηλού επιπέδου κατασκευαστές αυτοκινήτων, σκαφών αλλά και μηχανημάτων τόσο για τις υψηλές επιδόσεις τους όσο και για την εξαιρετική οικονομία καυσίμου που προσφέρουν. Σε πάνω από 100 χώρες του κόσμου, η ISUZU έχει μία δέσμευση: Να κερδίσει την εμπιστοσύνη κάθε ανθρώπου που την επέλεξε για συνεργάτη.

η εξέλιξη των Pickup

1963 - ISUZU WASP
1963
ISUZU WASP

Πολύ πριν τους άλλους κατασκευαστές, η ISUZU κατασκεύαζε και πωλούσε, ακόμα και εκτός Ιαπωνίας, ένα pickup με ωφέλιμο φορτίο άνω του ενός τόνου (1016 κιλά) εφοδιασμένο με πετρελαιοκινητήρα 1764 κ.εκ. που μπορούσε να αναπτύξει την αστρονομική για την εποχή τελική ταχύτητα των 120 χλμ/ω!

1972 - ISUZU FASTER
1972
ISUZU FASTER

To 1972 η ISUZU παρουσιάζει το Faster που διαθέτει δύο μεταξόνια για κοντή και μακριά καρότσα, βενζινοκινητήρα 1,6 λίτρων ή πετρελαιοκινητήρα 2,0 λίτρων. Γνωστό σαν ΚΒ εκτός Ιαπωνίας, απέκτησε έκδοση 4x4 το 1978 και κέρδισε το βραβείο "Pickup of the Year" στις ΗΠΑ το 1979!

1981 - ISUZU PICKUP
1981
ISUZU PICKUP

Το πρώτο ISUZU pickup που προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις καμπίνας, όπως και σήμερα, με ποικιλία κινητήρων, μεταξονίων, δυνατότητα τετρακίνησης και παγκόσμια απεύθυνση καταφέρνει να καταναλώνει μόλις 5,4 λίτρα/100 χλμ!

1988 - ISUZU RODEO
1988
ISUZU RODEO

Rodeo, TF, Faster, Campo, όποια ονομασία και αν είχε σε όλο τον κόσμο η 4η γενιά του pickup της ISUZU κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία της με κινητήρες από 1.600κ.εκ. ως 3.200 V6 (που ήταν και ο ισχυρότερος κινητήρας σε pickup) καθώς και με χιλιάδες πωλήσεις σε όλο τον κόσμο!

2002 - ISUZU D-MAX
2002
ISUZU D-MAX

Το πρώτο πραγματικά παγκόσμιο pickup σημαίνει και τη δυναμική επιστροφή της ISUZU στην Ευρώπη. Με κινητήρες πετρελαίου 2,5 και 3,0 λίτρων το D-MAX σκαρφαλώνει γρήγορα ψηλά και στην ελληνική αγορά και γίνεται συνώνυμο της αξιοπιστίας, της απόδοσης και της οικονομίας!

2012 - ISUZU D-MAX
2012
ISUZU D-MAX

Η τελευταία, τρέχουσα γενιά του D-MAX ενσωματώνει όλες τις τελευταίες τεχνολογίες σε ηλεκτρονικά βοηθήματα και κινητήρα προσφέροντας κορυφαία ασφάλεια, οικονομία και απόδοση. Το pickup που έχει ήδη κερδίσει δύο βραβεία του «pickup της χρονιάς» στην Αγγλία, κυκλοφορεί φυσικά και στην Ελλάδα και σας περιμένει να το γνωρίσετε!

H καταγωγή των Pick Up της ISUZU προέρχεται από το ISUZU WASP του 1963, το οποίο είχε εξελιχθεί με γνώμονα την δημιουργία ενός οχήματος με χαρακτηριστικά επιβατικού που προοριζόταν για επαγγελματική χρήση. Μέσα στα επόμενα 40 χρόνια – καταγράφοντας πωλήσεις ρεκόρ – τα Pick Up της ISUZU κατέκτησαν την Β. Αμερική, την Ευρώπη, την Ν. Αφρική, την Αυστραλία και άλλες αγορές ανά τον κόσμο.

με μια ματιά

χαρακτηριστικά

Χρειάζεστε έναν αξιόπιστο σύμμαχο; 70 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στην κατασκευή κινητήρων diesel οδήγησαν στην δημιουργία ενός σύγχρονου κινητήρα προδιαγραφών Euro5.

Το ISUZU D-Max εφοδιάζεται με ένα κινητήρα 2.5Lt με υπερπλήρωση (Turbo) 2 σταδίων, κίνηση του εκκεντροφόρου με καδένα και φίλτρο κατακράτησης μικροσωματιδών (DPD), ο οποίος αποδίδει 163 ίππους, 400Nm ροπής σε ένα ευρύ φάσμα στροφών και χαρακτηρίζεται για την πολύ μικρή κατανάλωση καυσίμου (κατανάλωση μικτού κύκλου μόλις 7,3λτ. / 100χλμ.)

Ο κινητήρας των 2.5Lt συνδυάζεται με 6-τάχυτο μηχανικό ή 5-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, το οποίο διαθέτει και σειριακή λειτουργία, ενώ παράλληλα διατίθεται με επιλογή 2WD ή 4WD.

Ο δυνατός κινητήρας του ISUZU D-Max του επιτρέπει να μεταφέρει ωφέλιμο φορτίο έως 1.155 κιλά, ενώ η ελκτική του ικανότητα φτάνει τα 3.500 κιλά.

To ISUZU D-Max κατασκευάστηκε για να μεταφέρει τα επαγγελματικά σας βάρη αξιόπιστα και οικονομικά!

Στην ISUZU η ασφάλεια είναι βασική μας προτεραιότητα.

Για την ενεργητική ασφάλεια, το νέο ISUZU D-Max είναι εφοδιασμένο με τον πλέον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει Ηλεκτρονικό Σύστημα Ευστάθειας "Electronic Stability Control" (ESC), Σύστημα Ελέγχου Πρόσφυσης "Traction Control System" (TCS), σύστημα ABS με λειτουργία υποβοήθησης φρεναρίσματος "Brake Assist" (BA), καθώς επίσης με φώτα ημέρας μπροστά και φωτιστικά σώματα LED στο πίσω μέρος.

Επιπλέον το ISUZU D-Max είναι εφοδιασμένο με εμπρόσθιους αερόσακους οδηγού - συνοδηγού, πλευρικούς και αερόσακους τύπου κουρτίνας, έξι στο σύνολο.

Επίσης διαθέτει ζώνη ελεγχόμενης παραμόρφωσης για την απορρόφηση σύγκρουσης καθώς και πλευρικές δοκούς προστασίας στις πόρτες. Ακόμα μεγαλύτερη προστασία προσφέρουν η νέα κατασκευή της καμπίνας με ενσωματωμένο κλωβό ασφαλείας , οι ζώνες ασφαλείας με προεντατήρες και το σύστημα ISOFIX για την τοποθέτηση παιδικών καθισμάτων.

Όλα αυτά συμβάλλουν στην εξαιρετική επίδοση των 4 αστεριών στις δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP. Οδηγείστε με εμπιστοσύνη καθώς έχετε στην διάθεση σας το πιο ασφαλές ISUZU D-Max που κατασκευάστηκε ποτέ.

To ISUZU D-Max είναι απόγονος των πιο σκληρών και αξιόπιστων φορτηγών παγκοσμίως. Σχεδόν ένας αιώνας τεχνογνωσίας στην κατασκευή επαγγελματικών οχημάτων χρησιμοποιήθηκε στην δημιουργία του νέου ISUZU D-Max, του pickup που επαναπροσδιορίζει την κατηγορία χωρίς να θυσιάζει τις ευκολίες ενός επιβατικού.

Με χρήση ενός εντελώς νέου πλαισίου που προσφέρει βελτιωμένη κατανομή βάρους και επιδόσεις, εξασφαλίζοντας σταθερότητα και άψογη οδική συμπεριφορά σε όλες τις συνθήκες. Τα οφέλη δεν τελειώνουν εδώ.

Με 3.500 κιλά ελκτική ικανότητα, μεγαλύτερο και πιο στιβαρό χώρο φόρτωσης και ηλεκτρονική επιλογή τετρακίνησης, δεν υπάρχουν εμπόδια να το σταματήσουν. Μεγάλα φορτία, απότομες κλίσεις, άγρια εδάφη...τα ξεπερνά όλα στο διάβα του.

Σύγχρονη, αεροδυναμική σχεδίαση στο εξωτερικό, κορυφαία άνεση και χώροι στο εσωτερικό εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση, αισθητική και ευκολία στη συμβίωση με το ISUZU D-MAX. Πλήρης εξοπλισμός που σε κάποιες εκδόσεις περιλαμβάνει αυτόματο κλιματισμό, χειριστήρια στο τιμόνι, ηχοσύστημα με έξι ηχεία.

Από την μονή καμπίνα με την πολύ μεγάλη καρότσα προορισμένη για σκληρή δουλειά, ως την τετράθυρη έκδοση που προσφέρεται για τις περιπετειώδεις εξορμήσεις σας, το ISUZU D-MAX θα σας προσφέρει πάντα άνετες και απροβλημάτιστες μετακινήσεις.

Η διατήρηση της ισορροπίας μεταξύ της περιβαλλοντικής ευαισθησίας και της υψηλής απόδοσης ενός οχήματος δεν είναι εύκολη. Παρόλαυτα η ISUZU κατάφερε να κατασκευάσει ένα pickup υψηλών επιδόσεων με εξαιρετικά χαμηλούς ρύπους και γενικά χαμηλό περιβαλλοντικό ίχνος χρησιμοποιώντας υλικά με μεγάλη διάρκεια ζωής και σε μεγάλο βαθμό ανακυκλώσιμα.

Ταυτόχρονα η ISUZU εξελίσσει όλες τις μορφές εναλλακτικών καυσίμων για την επόμενη γενιά επαγγελματικών, και όχι μόνο, οχημάτων με λύσεις όπως ηλεκτρικά και υβριδικά φορτηγά και λεωφορεία τα οποία ήδη κυκλοφορούν σε πολλές χώρες του κόσμου.

ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
 
 
isuzu d max

σύγκριση εκδόσεων

Σύγκριση

REGULAR CAB 4x2 Standard

20.500 € (ανώτατη λιανική τιμή με ΦΠΑ & ΕΤΤ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σύγκριση

REGULAR CAB 4x4 Standard

24.400 € (ανώτατη λιανική τιμή με ΦΠΑ & ΕΤΤ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σύγκριση

EXTENDED CAB 4x4 Standard

26.600 € (ανώτατη λιανική τιμή με ΦΠΑ & ΕΤΤ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σύγκριση

EXTENDED CAB 4x4 LS1

28.900 € (ανώτατη λιανική τιμή με ΦΠΑ & ΕΤΤ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σύγκριση

CREW CAB 4x4 Standard

28.600 € (ανώτατη λιανική τιμή με ΦΠΑ & ΕΤΤ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σύγκριση

CREW CAB 4x4 LS

32.600 € (ανώτατη λιανική τιμή με ΦΠΑ & ΕΤΤ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σύγκριση

CREW CAB 4x4 LS AUTO

34.100 € (ανώτατη λιανική τιμή με ΦΠΑ & ΕΤΤ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σύγκριση

CREW CAB 4x4 ARENA

35.550 € (ανώτατη λιανική τιμή με ΦΠΑ & ΕΤΤ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

τα νέα μας

21 Φεβ 2017

Νέο ISUZU D-MAX. Το νέο πρότυπο στα pickups έρχεται.

Το νέο πρότυπο στα pickups, το νέο ανανεωμένο ISUZU D-MAX, έρχεται και στην Ελλάδα! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

16 Φεβ 2017

Ειδικές τιμές για D-MAX ΜΥ16

Με αφορμή την έλευση του Νέου D-MAX MY17... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

15 Δεκ 2016

Evolution, not revolution!

Η Εξέλιξη των pickups κάνει ένα ακόμα βήμα. Έρχεται το νέο ISUZU D-MAX. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ